+ -

Pages

Jumat, 27 April 2012

Download Lagu, Lirik, dan Cord Prapatan Mbanjar - MarQpat Band



Intro: A C#m Bm E 2x

A C#m
malam minggu mlaku-mlaku nang prapatan mbanjar

Bm E
ora disangka ora nyana malah gremis hujan

A C#m
langsung cekat ceket wae ngeyup nang pinggir dalan

Bm E
eh malah kebeneran wetane bakul mendoan...yeee

(*)
A C#m
seka wetan kidul ndalan ana cewek mlaku dewekan

Bm E
bodine seksi katone bocahe ayu pisan

A C#m
ora let suwe ana sedan sik mandeg nang ngarep e

Bm E
bocahe ngguyu2, bukak lawang langsung di jak mlebu..yeee

(**)
A C#m
prapatan mbanjar

 Bm E
nek wengi akeh wong pada nunggu pelanggan

A C#m
prapatan mbanjar

 Bm E
jarene akeh para kupu2 malam..yeee



Reff:

A
yo konco2 mlaku2 nang prapatan mbanjar

C#m
ojo kelalen o mampiro neng wetan prapatan e

Bm E
ono pager ijo, neng njero disediake wadon nan ayu2 bahenol tur menor2


A
wes dadi klangenane para hidung belang

 C#m
ora gur nggo ampiran biso nggo pijetan

 Bm E
nggo nyalurake hasrat sing ra biso di tahan..yeee

Include : A C#m Bm E 2x

Back to (*),(**), (Reff 2x)

A C#m  Bm
prapatan mbanjar...huuuhuuu

E
sing dadi klangenan...yeee

A C#m  Bm
prapatan mbanjar...huuuhuuu

  E
ra bakal ilang...

untuk download lagunya, Klik disini.
5 Rifky Fuady: Download Lagu, Lirik, dan Cord Prapatan Mbanjar - MarQpat Band Intro: A C#m Bm E 2x A C#m malam minggu mlaku-mlaku nang prapatan mbanjar Bm...

4 komentar:

< >